Buitensport

Het onderdeel Buitensport vormt het sportieve gedeelte van ons Outdoor programma. Hier kun je denken aan sportklimmen, mountainbiken, kajakken en hiken. Op deze pagina vind je al onze Buitensport activiteiten. Deze activiteiten zijn ook te boeken in de vorm van een activiteitenmiddag of bedrijfsuitje.

Activiteiten

De activiteiten van Oldskool Outdoor kunnen zowel los als in een programma worden geboekt. Het kan zijn dat specifieke activiteiten gebonden zijn aan een of meerdere locaties, of dat de activiteit alleen met een groep te boeken is. Kijk bij "Meer lezen" om per activiteit de mogelijkheden te bekijken.

Meer lezen

Groepen

De meeste van onze activiteiten bieden wij aan in groepsverband. Dit kunnen allerlei groepen zijn, zoals schoolgroepen, (afdelingen van) bedrijven, sportteams of vriendengroepen en familieweekenden. Kijk bij "Meer lezen" om per activiteit de mogelijkheden te bekijken.

Meer lezen

Locaties

We onderscheiden ons door de mogelijkheid de meeste van onze activiteiten op iedere gewenste locatie aan te kunnen bieden. Uiteraard is het een en ander wel afhankelijk van de mogelijkheden op de betreffende locatie.

Verder mag Oldskool Outdoor voor haar activiteiten gebruik maken van een aantal locaties in Nederland en in de Belgische Ardennen. Kijk bij "Meer lezen" om per activiteit de mogelijkheden te bekijken.

Meer lezen

Activiteiten

Sportklimmen

Klimmen is een pure ervaring die je niet snel vergeet. We bieden zowel indoor als outdoor klimmen aan in de vorm van activiteit en diverse cursussen.

Meer lezen

Abseilen

Abseilen is afdalen van een rots gezekerd aan een touw. We verzorgen abseilen als activiteit op de rots (Ardennen / Alpen) maar ook als publiciteitsstunt van bijvoorbeeld een gebouw.

Meer lezen

Via Ferrata / Klettersteig

Via Ferrata betekent vrij vertaald "Ijzeren weg". Beveiligd aan een staalkabel en geholpen door beugels in de wand, klim je over een steile, hoge rotswand.

Meer lezen

Mountainbiken (ATB)

Graag gaan we met jou op pad in de mooie bossen van de Veluwe of in het ruige landschap van de Ardennen. De Alpen en Dolomieten behoren ook tot de mogelijkheden.

Meer lezen

Mobiele Klimtoren

Met deze mobiele klimtoren is klimmen op iedere locatie mogelijk. Hij is 8 meter hoog en beschikt over drie klimroutes en wordt geboekt inclusief instructeur.

Meer lezen

Kanovaren

Heerlijk peddelen over mooie riviertjes en beken, kom lekker tot rust en geniet van de andere kijk vanaf het water. Leg onderweg ergens aan voor een uitgebreide picknick. Dat wordt genieten!

Meer lezen

Stand Up Paddling SUP

Staand varen op een super stabiel SUP-board, een hippe activiteit die over is komen waaien uit de surfwereld. Eenvoudig om te leren en super leuk om te doen!

Meer lezen

Wildwater kajakken

Wildwaterkajakken is een actieve en uitdagende sport. We bieden kajakken aan als activiteit op de oefenbaan in Hardenberg, maar in 2018 ook als cursus op de wildwater rivieren in de Franse Alpen.

Meer lezen

Handboogschieten

Met pijl en boog schieten en de roos proberen te raken, een fantastische ervaring voor iedere leeftijd. Met onze mobiele handboogschietbaan kunnen we op iedere plaats deze activiteit aanbieden.

Meer lezen

Interactieve GPS puzzeltocht

Een verrassend leuk navigatiespel dat mogelijk is op iedere locatie! Aan de hand van de GPS ga je op zoek naar de schat of los je de puzzel op. Onderweg moet je opdrachten uitvoeren, vragen beantwoorden en puzzels oplossen.

Meer lezen

Wisselprogramma

Wil je meerdere activiteiten boeken voor een groep? Dat kan bijvoorbeeld in een wissel programma en wordt geleverd in de vorm van maatwerk. Neem contact op voor meer informatie.

Meer lezen

Voor meer informatie neem contact met ons op!

Contact

Op de hoogte blijven? Leuke info?
Niet te vaak? Nieuwsbrief!

Outdoor

ATB Begeleid
Kanovaren
Kajak (-voetbal)
Vlotbouwen/-varen
Handboogschieten
Buksschieten
Kruisboogschieten
GPS tocht wie is de Mol
GPS puzzeltocht
Boomklimmen
Kratstappelen

Coaching

Spinnenweb
Kloofoversteek
Wandelende A
Blindrope
Trustrope
Bandenpyramide
Katapult bouwen
Brug bouwen
Bamboestieken
Blinde Brancard
Vliegende driehoek

Groepen

De Touwgroep
Hearthunting
VONK
Maatwerk
Teamtrainingsweekend
Karakterweekend
Schoolweken
Mannenweekend
Vader-Zoon weekend
Vrouwenweekend

Cursussen

Abseil / Tokkel
Touwbanen
Survivalrun / Hindernis
Sportclinic
Klimwand
6-kamp 
Activiteitendag