Actief genieten met Oldskool

Wij geloven dat de mens gelukkiger wordt van actief bezig zijn, van iets nieuws leren, van buiten in de natuur zijn en van omgaan met anderen. Ga je met ons mee naar buiten? Dan gaan we samen voor dát genietmoment in de natuur!

Oldskool verzorgt buitensportactiviteiten, klimcursussen en outdoorreizen door heel Europa voor scholen, bedrijven en particulieren. We maken gebruik van vaste locaties in Nijkerk (NL) en de Ardennen (B) en kunnen op iedere locatie in Europa maatwerk leveren.

Tevens verzorgen wij teamtrainingen, coaching, publiciteitsstunts, spectaculaire fundraisers en zekeren wij spellen of activiteiten voor televisieprogramma's.

Programma op maat

Een bosdag voor jouw bedrijf, een kamp voor jouw school of een activiteitenmiddag voor een familiedag? Geen tijd om alles uit te zoeken terwijl het toch leuk en origineel moet zijn? En dat alles op een locatie die je graag zelf bepaalt?

Geen probleem! Wij brengen je graag op leuke ideeën voor een programma en verzorgen de gewenste activiteiten. Jij kiest uit een aantal opties en vervolgens lekker achterover leunen!

Breng me op ideeën

Coaching

Coaching en Teambuilding en laten zich bijzonder goed combineren met de buitensport. Het effect van actief bezig zijn in de natuur of als team een gezamenlijke actieve uitdaging aangaan is groot.

We richten ons op groepen en teams van bedrijven, scholen en (sport)organisaties. We  werken met de doelen die door jullie worden aangegeven, of we gaan juist op zoek naar nog onbekende factoren, die je team beter kan gaan laten functioneren.

vertel me meer!

Sportklimmen

Alle zomer klimcursussen worden uitgesteld naar de zomer van 2022. Er is te veel onzekerheid om op ontspannen wijze een cursus in het buitenland te organiseren.

Wij werken volgens het corona protocol voor buitensportbedrijven van het Sport Institute Europe.

Meer EVENTS
Op de hoogte blijven? Leuke info? Niet te vaak?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Spaarnestraat 137
3812 HD Amersfoort
Nederland

+31 6 523 08 748
info@oldskooloutdoor.nl
www.oldskooloutdoor.nl