Coaching & Teamtraining
Klim2

De Touwgroep

Een opdracht, verschillende rollen en verantwoordelijkheden, een spreeksteen en een klimhal. De groep moet zelfstandig een spectaculair doel behalen. Communicatie, samenwerking en spannende activiteiten, dat is De Touwgroep.

Onder leiding van coaches werkt uw team of groep mensen op een originele manier aan specifieke doelen, of er komen doelen boven drijven tijdens de uitvoer. 

Leren vanuit het positieve, vanuit kracht en kernwaarden. Neem contact op met het formulier onderaan deze pagina voor meer informatie.

Team4

Teamtraining

Loopt de communicatie niet helemaal lekker in uw team? Of valt er duidelijk meer uit het team te halen dan dat het nu gebeurt? Misschien spelen er dingen waar wat mee mag gebeuren?

Wij werken vanuit het positieve, vanuit kracht en kernwaarden aan uw team. Daarvoor hebben we een groot arsenaal aan activiteiten ter beschikking. Ervarend leren zorgt voor effectieve leermomenten en verandering. Interesse? Neem contact op, met het formulier onder aan deze pagina, voor een gesprek en ontdek wat er mogelijk is.

Wanneer?

Gebruik het formulier hiernaast voor aanmelding of als je meer informatie wilt. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op, meestal binnen 24u .

Eventueel kunt u ook direct telefonisch contact opnemen of via Whatsapp, zie daarvoor de gegevens onderaan de pagina.

Aanmelden of info

Versturen
Op de hoogte blijven? Nieuwsbrief!
Contact

Spaarnestraat 137
3812 HD Amersfoort
Nederland

+31 6 523 08 748
info@oldskooloutdoor.nl
www.oldskooloutdoor.nl